Brzi kontakt: 063 307 038

Naš IPARD tim priprema za Vas IPARD elaborat, konkuriše za bespovratna sredstva kod Uprave za agrarna plaćanja  Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i po dobijanju sredstava zajedno sa Vama uspešno realizuje Vašu investiciju.

U okviru pripreme Vašeg IPARD elaborata naš IPARD tim za Vas:

  • Prati zakonska i podzakonska akta koja su potrebna za konkurisanje i realizaciju Vaše IPARD investicije,
  • Savetuje Vas da definišete najbolju IPARD investiciju za razvoj Vašeg poljoprivrednog gazdinstva, zadruge ili preduzeća koja se bave proizvodnjom i preradom poljoprivrednih proizvoda.
  • Pripema propratnu dokumentaciju, piše IPARD biznis plan, konkuriše i po dobijanju sredstava prati realizaciju Vaše IPARD investicije od početka i do isplate bespovratnih sredstava od strane Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije.
  • Priprema kreditnu dokumentaciju za dobijanje kredita od banaka, Fondova za razvoj i Investicionih fondova radi realizacije Vaše IPARD investicije.


UniCreditBank

Svi poljoprivredni proizvođači u našoj zemlji mogu da konkurišu za dobijanje bespovratnih finansijskih sredstava iz IPARD fondova Evropske unije i što je naročito važno da na ovaj način realizuju investicije na svom gazdinstvu uz siguran povraćaj od 50% do čak 80% uloženih sredstava.

UniCredit banka Vam u svemu tome nudi svoju pomoć i podršku. Za više informacija obratite se na + 381 11 3777 888.

logo

Milana Tepića 52
26300 Vršac
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: info@acde.rs

Najnovije

Copyright © Agencija za konsalting i preduzetništvo - ACDE. Izrada: Dizajn Studio ClickMan