Brzi kontakt: 063 307 038

SAVETNIK NET

Savetnik NET je nezavisna konsultantska mreža ACDE - Agencija za konsalting i preduzetništvo sastavljena od domaćih i stranih senior nezavisnih savetnika koji poseduje veliko iskustvo u različitim segmentima poslovanja.

Kao dugogodišnji direktori u različitim kompanijama, oblasnim agencijama, domačim i međunarodnim programima i projektima bili su uključeni u sve poslove vezane za istraživanje tržišta, kreiranje, sprovođenje i kontrolu proizvodnje, strateških i marketinških planova, budžeta i strategija prodaje, razvoj, brendiranje i pozicioniranje novih proizvoda i usluga, kreiranje i sprovođenje programa regionalnog, lokalnog i ruralnog razvoja.

Tokom svojih poslovnih karijera aktivno su učestvovali u radu i razvoju malih i srednjih preduzeća, fondova i banaka, opštinskim i gradskim upravama, javnim razvojnim agencijama i poslovnim udruženjima, što ih čini kompetentnim i stručnim kada je u pitanju kreiranje razvoja i rasta mikro, malih i srednjih preduzeča, preduzetničkih radnji, porodičnih poljoprivrednih gazdinstava i zadruga kao i pisanje i implementaciju regionalnih, gradskih i opštinskih  strateških planova i projekata.

Obrazovanje koje poseduju obuhvata tehničke i društveno-ekonomske nauke, sa uskom specijalizacijom u oblasti strateškog planiranja, tenoloških inovacija, menadžmenta, marketinga, finansija i regionalnog, lokalnog i ruralnog razvoja.

Osim svakodnevnih poslova i zadataka, nezavisni savetnici konsultanske mreže Savetnik NET angažovani su i na različitim treninzima i radionicama gde kao instruktori i predavači prenose svoja znanja mlađim kolegama.
 
___________________________________________
Profesionalni kodeks
Pravilnik o postupku prijema u članstvo poslovnih savetnika
Postanite član

logo

Milana Tepića 52
26300 Vršac
Srbija

Telefoni: 063 307 038 i 066242842
Email: info@acde.rs

Najnovije

Copyright © Agencija za konsalting i preduzetništvo - ACDE. Izrada: Dizajn Studio ClickMan